fbpx

Biepbiep. Je hoort dat je een sms-bericht gekregen hebt.

Je voelt je smartphone ter bevestiging trillen. Wat doe je instinctief? Naar je telefoon grijpen. Want een sms’je, dat moet wel belangrijk zijn. En wat jij doet, doen ook je klanten. Want het is nu eenmaal zo: een sms’je bekijken we véél sneller dan een mail. Moet je geregeld berichten naar je klanten sturen? Stuur hun dan via internet een sms. Je scoort gegarandeerd.

Efficiënte marketing- en informatietool

Is snel en efficiënt communiceren met je klanten of leden belangrijk voor je bedrijf of organisatie? Dan is er niets beters dan sms’en via internet. Omdat ze hun gsm of smartphone altijd bij de hand hebben, bereik je hen meteen. Met een eenvoudige informatieve sms geef je hun een service die ze enorm waarderen. Tevreden klanten en leden? Check!

Sms’en via internet: voor iedereen

Je kent het wel: hét piekmoment tussen 8 en 10 uur ’s morgens wanneer alle afwezigen en zieken naar school bellen. Met internettelefonie kunnen ouders naar een specifiek nummer bellen waarop ze een boodschap kunnen inspreken. Je centrale neemt elke boodschap op een mp3-bestandje op. Handig om via je pc of laptop te beluisteren. En wil een ouder toch iemand van het secretariaat spreken? Dan kiest hij of zij daarvoor in het keuzemenu.

Stuur je sms’jes via e-mail

Een sms sturen naar 1 klant of naar een groep van klanten? Dat doe je heel makkelijk via je mailprogramma. In plaats van het e-mailadres vul je ‘sms’ in, gevolgd door het nummer of de naam/code van de groep. Daarna druk je op versturen. Handig om bijvoorbeeld je klant te verwittigen dat er een te betalen factuur in zijn of haar mailbox klaarstaat.

Van manueel tot automatisch

Hoef je hooguit enkele klanten te waarschuwen dat je zaak of bedrijf door wegwerkzaamheden of straatfeesten niet bereikbaar is? Dan stuur je iedere klant afzonderlijk een sms’je. Wil je al je klanten op de hoogte houden van de status van hun levering? Of je leden van wijzigingen in hun lessenreeks? Dan vertrekken de berichten automatisch zodra de software ziet dat voldaan is aan de voorwaarden die je instelde.

Koppeling met elk CRM- en ERP-systeem

Heb je een open Customer Relationship Management (CRM)- of Enterprise Resource Planning (ERP)-systeem dat je aan onze ‘Sms over IP’ kunt koppelen? Dan voeg je gewoon een knop ‘send sms’ aan je klantenfiches toe. Heb je een gesloten systeem? Dan breng je je klantenbestand onder in ons eigen webportaal.

Je klanten snel en efficiënt een berichtje sturen? We vertellen je alles wat je wilt weten over onze sms-dienst via internet.

 
Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Wij maken uw beste VOIP oplossing

Hoe wilt u graag werken? Grote kans dat wij mogelijkheden kunnen bieden om uw doelen te bereiken.
Welke precies, daar adviseert Intellinet u graag over.

Klantenservice

Wat kunnen we voor u doen?

+32 3 535 35 35

Maandag - Vrijdag, 8.00 - 18.00

Stuur een e-mail

Reactie binnen 24 uur

Chat

Chat met ons

Telecom
audit
x

Gratis telecom audit aanvragen

Ja ik wil graag een gratis telecom audit en u mag mij geheel vrijblijvend contacteren:

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input