fbpx

Straffe vereenvoudiging voor telefoonverkeer bedrijven: mobiele en vaste telefonie worden één!

Als bedrijf hebt u vandaag een partner voor uw vaste telefonie en een andere provider voor de gsm's.  Die tweeledigheid is eigenlijk best omslachtig voor u, uw medewerkers én uw klanten. Het kan zoveel eenvoudiger en gebruiksvriendelijker als u uw vaste en mobiele telefonie laat samensmelten. En dat is precies wat we met onze oplossing beogen.

Hoe zit dat concreet?

Kijk, als aanbieder van internettelefonie of VoIP vervangen we de dure fysieke telefooncentrales met een centrale in de cloud.  Vaste telefonie wordt zo een pak goedkoper en flexibeler. Vandaag voegen we er, als provider, onze slimme simkaart aan toe: CloudSim. Deze simkaart koppelt zich aan die cloud telefooncentrale. Dankzij die koppeling versmelt het telefoonverkeer via gsm of smartphone met die van uw vaste lijnen en dat levert een aantal straffe voordelen op.

• U hoeft slechts één nummer aan uw klanten of leveranciers te geven: bijvoorbeeld dat van kantoor. Met dat ene nummer kunnen ze u zowel op de vaste lijn als op gsm bereiken. Belt u naar hen? Dan zien ze op hun display enkel het kantoornummer, maakt niet uit of u hen belt met gsm of vast toestel.

• Bedrijven werken met verkorte telefoonnummers of extensies. Ook al bent u buitenshuis met de GSM op zak, u blijft bereikbaar via uw verkorte extensienummer en sterker nog, u kunt ook zelf uitbellen naar het verkorte nummer van een collega. Dit blijft dan ook een interne oproep op de cloud centrale van uw bedrijf. 

• Bent u in gesprek via smartphone of gsm? Dan zien uw collega’s in het webportaal de status ‘in gesprek’. Ze kunnen bellers vragen om even in de wachtrij te staan. Bellers worden dus niet meer doorgeschakeld om dan op een voicemail te botsen.

Hebt u interesse in Cloudsim? Wilt u graag een adviesgesprek? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

 
Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Wij maken uw beste VOIP oplossing

Hoe wilt u graag werken? Grote kans dat wij mogelijkheden kunnen bieden om uw doelen te bereiken.
Welke precies, daar adviseert Intellinet u graag over.

Klantenservice

Wat kunnen we voor u doen?

+32 3 535 35 35

Maandag - Vrijdag, 8.00 - 18.00

Stuur een e-mail

Reactie binnen 24 uur

Chat

Chat met ons

Telecom
audit
x

Gratis telecom audit aanvragen

Ja ik wil graag een gratis telecom audit en u mag mij geheel vrijblijvend contacteren:

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input