fbpx

Video
Conferencing

Video conferencing is niet enkel om te vergaderen…

Verhoog productiviteit

Een goede en efficiënte communicatie zorgt voor cohesie binnen ieder bedrijf en is essentieel voor uw zakelijk succes. Het uitbreiden van voice met video is net daarom de volgende stap in het optimaliseren van de werking van uw bedrijf.

Haal meer uit meetings

Door de lichaamstaal en -houding kunnen mensen en situaties beter worden ingeschat. Beelden zeggen immers vaak meer dan woorden. Haal daarom steeds het maximale uit uw meetings door te kiezen voor een unified communications systeem dat zowel voice als video combineert in de cloud en de mensen in uw kantoor steeds een levensechte ervaring biedt die de perfectie benadert.

Time is money

Een volledige meeting die wordt opgehouden doordat één van de genodigden door de fileleed wordt opgehouden is verleden tijd. Naast dit economische verlies bespaart uw bedrijf op reiskosten, of dit nu benzine, reistickets of hotelkosten betreft. Er is geen reden meer om de halve wereld te moeten afreizen om een meeting bij te wonen. Brussel, Londen, New York en Shanghai zijn maar enkele tellen verwijderd.

Een propere cloud

Reduceer niet alleen uw kosten maar, ook uw ecologische voetafdruk.
Bij Intellinet hebben we ons in 2019 met de implementatie van video conferencing in combinatie met Teams Direct Routing  geëngageerd om alle online interne meetings online te houden om op deze manier onze verplaatsingen te beperken. Hierdoor zijn we erin geslaagd onze CO2-uitstoot met gemiddeld 40% te verminderen t.o.v. de voorbij jaren!

Niet alleen om te vergaderen

Video conferencing worden steeds meer toegepast in verscheidene situaties, zoals bijvoorbeeld bij collaboratie in teamverband:
wekelijkse sales meetings, bespreking van de cijfers, etc.

Ook voor sollitatiegesprekken is videoconferencing een ideale tool:
doe de eerste screening online alvorens u kandidaten voor een definitief gesprek laat langskomen.

Bedrijven en organisaties zetten steeds meer in op video gebaseerd op open standaarden, bvb banken.
Hierdoor zal het in de zeer nabije toekomst mogelijk zijn om een afspraak aangaande een nieuw krediet gewoon online bij te wonen.

Kies voor de Yealink VC400 Room system

Yealink VC400 is het meest recente innovatieve 1080p full-HD video-conferentie systeem, speciaal ontworpen voor gebruik op het hoofdkantoor.
Dit systeem ondersteunt H.323 en SIP protocol om zodoende verzekerd te zijn van een goede compatibiliteit met de reguliere bestaande video conferentie systemen. De Yealink VC400 is voorzien van een 18x optische PTZ-camera. Gebruikers kunnen zo gebruik maken van 1080p full-HD video-conferentie met 4 locaties gelijktijdig, evenals met 1080p kwaliteit content delen in de verbinding. De Yealink VC400 ondersteunt ook weergave op twee schermen, USB opname (audio & video) en terugspelen. Met een uitzonderlijke video en audio ervaring, de Yealink VC 400 is de beste keuze voor uw bedrijf!

 

Bring your own device

Online vergaderen was nog nooit zo eenvoudig. Eénieder kiest zelf het device waarmee hij/zij de online meeting wenst bij te wonen, of dit nu een PC, tablet, vaste telefoon of smartphone is. De handshake tussen alle devices gebeurt in de cloud.

Combineer en bespaar

Combinatie met Smart PBX: kies voor het Yealink T49G model met ingebouwde camera en geniet ook op de vaste telefoons van uw cloud telefooncentrale van haarscherpe kwaliteit dankzij de ondersteuning van het HD (high definition) codec H264. VoIP via Intellinet staat dus niet alleen voor ‘voice’ maar ook ‘video’-over-IP.

Of video conferencing met de Polycom Trio 8800

De Polycom RealPresence Trio 8800 is een high-end vergadertelefoon die een groepsgesprek nog professioneler maakt. Deze vergadertelefoon levert verbluffende audiokwaliteit dankzij de ingebouwde Polycom HD Voice technologie. Polycom NoiseBlock zorgt er daarnaast voor dat omgevingsgeluid weg gefilterd wordt. Deze vergadertelefoon beschikt over 3 microfoons, een 5″ touchscreen, is bedraad of draadloos te koppelen met laptops, telefoons of tablets en integreert volledig binnen een Microsoft Teams omgeving .

Combineer met Microsoft Teams

Deze vergadertelefoon integreerd u volledig binnen uw Microsoft Teams (link naar voice for Microsoft Teams pagina) omgeving. Waardoor uw gebruikers een volledige Microsoft Teams ervaring hebben in de vergaderkamer. Het is zelfs mogelijk om het toestel bij een geplande meeting te betrekken door middel van de Agenda.