fbpx

Internationale telefoonnummers aanvragen

Internationale telefoonnummers voor uw onderneming

Internationale telefoonnummers aanvragen was nog nooit zo makkelijk met onze VOIP-telefooncentrales. Door ons internationaal uitgebouwd VOIP-netwerk kunnen wij onze cloud oplossingen ook aanbieden in het buitenland of bedrijven in België helpen om hun internationaal karakter te versterken. Dat er drastisch kan worden bespaard op uitgaande telefoniekosten door gebruik te maken van voip (voice-over-ip) is nu eerder de norm dan een geheim, maar ook naar inkomende telefonie toe kan voip een enorme meerwaarde bieden voor bedrijven.

Waarom gebruik maken van internationale nummers?

  • Een internationaal imago voor uw bedrijf
  • Bespaar op uw telefoonrekening zonder in te boeten aan bereikbaarheid in/vanuit het buitenland
  • Flexibele landnummer-keuze, volledig locatie-onafhankelijk
  • Combineer uw internationaal nummer met alle andere voordelen van onze VOIP-telefooncentrale

Dankzij de VOIP-telefooncentrale kunt u uw internationaal nummer gewoonweg doorschakelen naar één of meerdere vaste/mobiele nummers. Hierbij is het mogelijk om apparte routeringen te hanteren volgens bepaalde tijdschema’s, keuzemenu’s te activeren of zelfs een voicemail-2-email in te stellen onze cloud. U hebt een ruime keuze van nieuwe zonenummers uit meer dan 2150 regio’s wereldwijd. In landen met lokale partnerships is een behoud van bestaande nummers ook mogelijk. Optioneel kunt u ook uw gesprekken laten opnemen en bewaren.

Let wel, conform de lokale wetgeving moet u in sommige landen beschikken over een lokaal adres in het desbetreffende land of regio, of moeten er bepaalde documenten worden voorgelegd. Geef dus bij uw aanvraag steeds duidelijk volgende gegevens mee:

– land + regio (of gewenste zonenummer)
– bestaand of nieuw nummer
– indien u een vestiging of adres heeft in het desbetreffende land/regio, gelieve dit erbij te vermelden.