fbpx
Wordt uw ICT bedrijf een pionier in internettelefonie?
August 17, 2017

Ontdek uw unieke voordelen als reseller van Intellinet

Internettelefonie of VoIP is dé toekomst voor alle bedrijven die controle willen over een eigen telefooncentrale, die fors willen besparen op telefoonkosten en meer willen inzetten op videoconferences. U als ICT bedrijf kan een oplossing bieden aan die groeiende behoefte in de markt. Als reseller van Intellinet verruimt u uw aanbod met een kwalitatief telecom-aanbod en profiteert u van opmerkelijke financiële incentives.

Intellinet biedt high end telefonie-oplossingen op maat. We onderscheiden ons door onze service en kwaliteit, maar ook door het standaard aanbieden van de hoogste beveiliging voor internettelefonie. Omdat we als Europees bedrijf maximaal willen inzetten op lokale aanwezigheid, zoeken we betrouwbare partners die onze passie en overtuiging willen delen.

Enorme tijdswinst dankzij cloud platform

Intellinet werkt volgens moderne structuren. Ons telefoniesysteem bevindt zich in the cloud, met servers verspreid over de EU, waardoor we continuïteit en kwaliteit garanderen. Als partner krijgt u toegang tot onze beveiligde Auto Configuration Server(ACS) zodat u vanop afstand de toestellen van uw klanten kan beheren met een enorme tijdswinst als resultaat.

Gemoedsrust dankzij kwaliteitsgarantie Tier1 operatoren

Intellinet biedt absolute garantie op de kwaliteit van VoIP-gesprekken. We werken dan ook uitsluitend met Tier1 operatoren. Als uw klanten een probleem melden, hoeft u zich enkel te focussen op het netwerkapparatuur (modem, router, business firewall). U werkt efficiënt en biedt in alle gemoedsrust de perfecte service aan uw klanten.

Transparant commissiesysteem met hoge incentives

Als ICT-bedrijf kan uzelf de levering en implementatie van onze Intellinet Optimized hardware bij uw klant voorzien. Hierdoor bepaalt u zelf uw marges en kan u beheerscontracten afsluiten met uw klanten. We hanteren daarnaast een transparant commissiesysteem. U verdient dan ook een recurrente commissie op de abonnementsprijs van uw klanten.

Sterke vereenvoudiging administratieve rompslomp

De administratieve rompslomp bij resellers om alle commissies te beheren en ontvangen, verdwijnt. Intellinet werkt namelijk een stuk efficiënter en volledig transparant. Alle deals kunnen rechtstreeks ingeput worden in ons partnerplatform waarna commissies via automatische flow berekend en uitgekeerd worden.

Ondersteuning en opleiding

U mag altijd rekenen op onze full support. U krijgt één vast contactpersoon die u begeleidt en oplossingen aanreikt. Via onze Intellinet-academie volgen uw verkopers gratis salestrainingen om uw klanten met kennis van zaken te overtuigen. We leiden ook uw technici op tot gecertificeerd Intellinet-installateur.

Wilt u uw aanbod verruimen en mee pionier worden in VoIP? Zoekt u een betrouwbare partner die u ondersteunt en financieel beloond? Neem dan vandaag nog contact op voor meer informatie.