Intellinet

logo

AI BOT.

SMS over IP

SMS’en via de cloud? Dat is meer dan de wolk-emoji 

SMS’en via de cloud? Dat is meer dan de wolk-emoji

De marketingtool om snel en voordelig SMS’en te sturen, die nog steeds over de allerhoogste aflever- en openratio beschikken. Verwerk SMS in je bedrijfsprocessen om de customer experience naar een hoger niveau te tillen.

SMS over IP - gif

Samen veranderen we telecom.

Alleen maar voordelen met SMS over IP

Kondig last-minute promo’s aan. Mis je doelgroep niet. Lage kosten voor een hoge respons.

Stel je klanten op de hoogte bij updates, marketingacties of problemen. Stuur automatisch een herinnering voor gemaakte afspraken.

Toch op zoek naar een oplossing voor een heel specifiek probleem? Onze experts zoeken samen met jou naar dé geschikte flow voor jouw bedrijf.

SMS via ons webportaal, via email-2-sms, via je eigen bedrijfssoftware d.m.v. onze API’s. Bulk sms via manuele of geautomatiseerde campagnes.

Leer onze klanten én oplossingen beter kennen

Zij zijn al in de wolken over hun digitale transformatie, word jij de volgende?

Beheer jouw account op CloudHUB

Met dit zelfbeheer-portaal krijg je de sleutel tot ongekende controle over jouw communicatie, waardoor je moeiteloos en direct wijzigingen kunt aanbrengen en jouw bedrijf naar nieuwe hoogten kan stuwen.

Combineer en profiteer

Til jouw bedrijfscommunicatie tot het allerhoogste niveau door het

combineren van onze oplossingen.

Fix.

SMS over IP

Vanaf

€42,50

/maand

GRATIS activatie t.w.v. €99

Geldig tot eind juni 2024

FIX.

SIP Trunk

-€2

/maand

AI BOTS.

Virtuele Assistenten

-€5

/maand

AI BOTS.

Chatbots & Voicebots

-€5

/maand

Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte

Laat van je horen

Wil je meer weten?
Wie weet heeft iemand jouw vraag al gesteld!

SMS over IP, ook bekend als SMS via internetprotocol, is een technologie waarmee tekstberichten worden verzonden en ontvangen via IP-netwerken, zoals internet. Het maakt gebruik van speciale gateways om SMS-berichten om te zetten van traditionele telefoonnetwerken naar IP-pakketten voor verzending via internet.

SMS over IP biedt verschillende voordelen, waaronder lagere kosten, hogere betrouwbaarheid, betere integratie met bedrijfssystemen, en schaalbaarheid. Het stelt bedrijven ook in staat om SMS-berichten te verzenden en te ontvangen via bestaande IP-infrastructuur, waardoor het gemakkelijk te implementeren is.

Ja, SMS over IP is zeer geschikt voor het verzenden van bulk-SMS-berichten naar grote groepen ontvangers. Het maakt het mogelijk om gepersonaliseerde berichten te verzenden naar duizenden ontvangers tegelijk, met een hoge mate van snelheid en betrouwbaarheid.

Ja, SMS over IP kan worden geïntegreerd met verschillende bedrijfstoepassingen, zoals CRM (Customer Relationship Management) systemen, ERP (Enterprise Resource Planning) systemen, en marketingautomatiseringsplatforms. Dit maakt het mogelijk om SMS-berichten te verzenden en te ontvangen als onderdeel van uw algehele bedrijfsprocessen.

Hoewel de specifieke vereisten kunnen variëren afhankelijk van de provider en de gebruikte technologie, zijn enkele veelvoorkomende vereisten onder meer een stabiele internetverbinding, een compatibele SMS over IP-gateway of software, en een geldig telefoonnummer of shortcode om berichten te verzenden en te ontvangen.

Klantenservice
How can we help?

+32 3 535 35 35

Maandag - Vrijdag, 8.00 - 18.00

sales@intellinet.be

Reactie binnen 24u