Intellinet

logo

AI BOT.

Virtuele Assistenten

In de wereld van vandaag, waar alles met de snelheid van het licht verandert, is het hebben van een digitale workforce de sleutel tot succes. Laten we eerlijk zijn, traditionele processen kunnen soms even traag zijn als een schildpad die een marathon probeert te rennen. Maar vrees niet, want we hebben de perfecte oplossing om jouw bedrijf te versnellen en te laten groeien – procesautomatisatie met onze virtuele assistenten en bots!

Een gratis Automatiseringsbot?
Zeker! 

Begin klein en ervaar zelf hoeveel tijd en moeite je kunt besparen alvorens uit te breiden naar jouw eigen digitaal leger!

Samen veranderen we telecom.

Waarom Kiezen voor Digitale
Werknemers
?

Altijd Paraat, 24/7

Stel je voor, nooit meer zorgen over beperkte beschikbaarheid. Onze digitale workforce is er altijd, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Ze staan altijd klaar om het werk voor jou te doen, zodat jij je kunt richten op wat echt belangrijk is.

Efficiëntie op Z’n Best

Onze digitale assistenten zijn als de superhelden van jouw bedrijf, altijd accuraat en onvermoeibaar. Met hun hulp worden saaie, tijdrovende of repetitieve taken in een oogwenk afgehandeld. Bovendien rapporteren ze zelf alle uitvoerde taken.

Gelukkige medewerkers

Wist je trouwens dat we twee soorten bots hebben? Assisted bots werken zij aan zij met jouw medewerkers om hen middels AI te helpen of gedeeltelijk te ontlasten, terwijl Unassisted bots helemaal zelfstandig kunnen werken.

Chatbots en Voicebots:
De Perfecte Samenwerking

En weet je wat nog leuker is? Onze Process Automation kan naadloos worden geïntegreerd met onze Chatbots en Voicebots

 

Ontdek hoe je Chatbots, Voicebots en Virtuele Assistenten kunt laten samenwerken.

Chatbot 12
https://www.intellinet.be/wp-content/uploads/2023/12/Chatbot-2.gif

Leer onze klanten én oplossingen beter kennen

Zij zijn al in de wolken over hun digitale transformatie, word jij de volgende?

Beheer jouw account op CloudHUB

Met dit zelfbeheer-portaal krijg je de sleutel tot ongekende controle over jouw communicatie, waardoor je moeiteloos en direct wijzigingen kunt aanbrengen en jouw bedrijf naar nieuwe hoogten kan stuwen.At vero.

Combineer en profiteer

Til jouw bedrijfscommunicatie tot het allerhoogste niveau door het
combineren van onze oplossingen

AI BOTS.

Virtuele Assistenten

Vanaf

€249

/maand

PROMO

GRATIS analyse t.w.v. €999

Geldig tot eind juni 2024

AI BOTS.

-€10

/maand

FIX.

-€10

/maand

AI BOTS.

-€5

/maand

Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte

Samen met onze digitale assistenten en bots zullen we je bedrijf naar nieuwe hoogten tillen. Laten we beginnen met automatiseren en succesvol zijn!

Laat van je horen  Wil je meer weten?
  Wie weet heeft iemand jouw vraag al gesteld!

  Virtuele Assistenten, ook bekend als RPA (Robotic Process Automation), maken gebruik van softwarebots om repetitieve taken en processen te automatiseren, zoals gegevensinvoer, rapportgeneratie en klantenservice-interacties. In tegenstelling tot traditionele automatiseringstechnologieën vereist RPA geen dure herontwikkeling van bestaande systemen en kan het snel worden geïmplementeerd met minimale verstoring van bestaande processen.

  Virtuele Assistenten bieden verschillende voordelen, waaronder verhoogde operationele efficiëntie, verbeterde nauwkeurigheid en consistentie, vermindering van operationele kosten, kortere doorlooptijden voor processen, en vrijmaking van menselijke middelen voor taken die meer waarde toevoegen.

  Bijna elk proces dat repetitieve taken omvat, kan worden geautomatiseerd met Virtuele Assistenten. Voorbeelden zijn factuurverwerking, orderverwerking, klantenservice, HR-processen zoals onboarding en offboarding, en IT-taken zoals systeemmonitoring en gegevensmigratie.

  De implementatietijd van Digital Workforce varieert afhankelijk van factoren zoals de complexiteit van de processen, het aantal bots dat wordt geïmplementeerd en de beschikbaarheid van interne middelen voor training en ondersteuning. In veel gevallen kan een RPA-implementatie binnen enkele weken tot maanden worden voltooid.

  Ja, Virtuele Assistenten zijn ontworpen met veiligheid en compatibiliteit in gedachten. RPA-software biedt beveiligingsfuncties zoals gegevensversleuteling, toegangscontrole en audittrails om de vertrouwelijkheid, integriteit en beschikbaarheid van gegevens te waarborgen. Bovendien kan RPA naadloos worden geïntegreerd met bestaande IT-systemen, waaronder ERP-systemen, CRM-systemen en legacy-toepassingen, zonder de noodzaak van grote systeemwijzigingen.