Intellinet

logo

PARTNER PROGRAMMA

Onze partner is koning en Intellinet jouw hofleverancier

Om bedrijven van een persoonlijke, correcte en complete service te voorzien, zetten we bij Intellinet in op hechte partnerships.

Koppel jouw succes aan het onze

Samen veranderen we de telecom en zetten we in op maximale aanwezigheid van VoIP-diensten bij bedrijven. Dankzij jou krijgen bedrijven de best mogelijke service een kunnen wij vertrouwen op een partner die zich steeds ten dienste stelt van zijn klanten. Om aan alle wensen en noden te voldoen, kan jij rekenen op steun van een internationale telecom-operator. De hoogste wolkenkrabbers steunen toch ook op een stevige fundering?

Dedicated accountmanager

Als partner wordt jouw portfolio even groot als het onze, om zo elk bedrijf van een totaaloplossing te voorzien.

Bij Intellinet wordt er een vaste accountmanager toegewezen voor jou, waarbij je met al je vragen terecht kan. Van verkoop en installatie tot facturatie, samen kom je er zeker uit.

Jij zit achter het stuur,
met Intellinet als copiloot

We geven je de kracht om zelf alles te beheren: van het creëren en beheren van diensten tot het beheer van je apparaten, helemaal van A tot Z. Met onze gebruiksvriendelijke webportalen heb je volledige controle en kun je alles zelf doen, zonder gedoe. We geloven in empowerment en geven je de tools om alles in eigen handen te nemen. En het beste van alles? Geen gedoe meer met handmatige rapporten – onze automatische commissierapporten maken het gemakkelijk om je inkomsten bij te houden en te zien hoe ver je bent gekomen op je reis naar succes!

Trainingen & certificaten

Intellinet Academy

We gaan je niet terug naar de schoolbanken sturen, maar je wordt wel automatisch lid van onze Intellinet Academy. Je wordt helemaal ondergedompeld in onze diensten en producten zodat je precies weet wat je straks aan je klanten aanbiedt. Hier leer je ook de technologie door en door kennen. Alle informatie komt van ervaren Intellinet-specialisten.

Certificaties

Wij begrijpen dat het essentieel is om een kwalitatieve end-to-end oplossing te kunnen bieden dat er voldoende op hun werking wordt getest met verschillende vendoren. Op basis hiervan hebben we onze Intellinet certificatie.

Beheer jouw account op CloudHUB

Met dit zelfbeheer-portaal krijg je de sleutel tot ongekende controle over jouw communicatie, waardoor je moeiteloos en direct wijzigingen kunt aanbrengen en jouw bedrijf naar nieuwe hoogten kan stuwen.

Contacteer ons voor meer informatie

Laat van je horen

Klantenservice
How can we help?

+32 3 535 35 35

Maandag - Vrijdag, 8.00 - 18.00

sales@intellinet.be

Reactie binnen 24u