fbpx

Word jij onze telecom partner?

We zetten maximaal in op lokale aanwezigheid. Dat doen we via een telecom partner programma voor onze cloud-diensten.

Als telecom partner koppel je jouw succes aan het onze

Wij vinden dat al onze klanten een persoonlijke en directe service verdienen. En dus zetten we maximaal in op lokale aanwezigheid voor onze VOIP-diensten. Dat doen we via hechte partnerschappen met ondernemende resellers die onze filosofie delen, dankzij een op maat gemaakt partner programma.

Het resultaat? Een win-win-win. Onze gezamenlijke klanten krijgen de best mogelijke service en wij kunnen vertrouwen op een lokale partner die door het vuur gaat als het moet. En jij krijgt rugdekking van een krachtige internationale speler, met forse financiële incentives.

Wat ons partner programma biedt aan onze telecom partners

Full-service partner

Jouw portfolio is straks net zo groot als de onze. Zo kan jij je klanten optimaal bedienen.

Vaste contactpersoon

Binnen Intellinet heb jij een vaste account manager. Die kent jou en jouw business door en door.

Hoge beloning

We willen graag dat jij het beste geeft voor onze klanten. En dus krijg je daarvoor een mooie marge in ruil.

Value added reseller (VAR)

Wij delen onze successen met jou als telecom partner door het uitbetalen van aantrekkelijke éénmalige en wederkerige commissies op alle verkochten cloud-diensten. Ons partner programma biedt resell-mogelijkheden aan zowel technische als niet-technische profielen.

 

s-VAR telecom partner:

  • Je bent een verkoper of makelaar van zakelijke telefonie diensten en houdt ervan om nieuwe klanten aan te werven en te onderhouden. Wij begeleiden jou in de opmaak van analyses, prijssimulaties, netwerkonderzoek en offertes. Samen bepalen we de optimale en meest kost-efficiënte oplossingen voor de klant. Jij zorgt voor de verkoop, wij voor de installatie van telefooncentrales in de cloud en dienst naverkoop.

Gigantische opportuniteit:

  • Traditionele telefonie is end-of-life waardoor bedrijven verplicht worden om de markt te verkennen. De enorme voordelen van VoIP telefonie en cloud centrales t.o.v. on-site systemen zorgen ervoor dat bedrijven zich binnenkort gaan moeten wenden tot jouw expertise… Het VoIP momentum is aangebroken, laat deze opportuniteiten dus niet onbenut.

Training & certification voor telecom partners

Al onze partners worden automatisch lid van de Intellinet Academy. Via dat leerkanaal houden wij je productkennis op peil én kan je je extra verdiepen in de technologieën waar we samen mee werken.

 

Product training

  • Je wordt helemaal ondergedompeld in onze diensten en producten zodat je precies weet wat je straks aan je klanten aanbiedt. Deze training is gratis voor alle partners en levert je een exclusief certificaat op: Intellinet-expert.

Technische training

  • Je leert de technologie door en door kennen. Alle informatie komt van ervaren Intellinet-specialisten.