Intellinet

logo

FIX.

Internationale nummers

Geen grenzen meer met cloudtelefonie

Heeft jouw bedrijf verschillende vestigingen over meerdere landen? Het netwerk van Intellinet dekt ook internationale zones, waarmee we ook internationale VoIP-nummers kunnen aanbieden en zo het internationaal karakter van je onderneming mee kunnen ondersteunen.

Samen veranderen we telecom.

Intellinet als single operator
voor alle landen

  • Besparen zonder verlies aan bereik in en vanuit het buitenland
  • Geen individuele, stroeve relaties met verschillende operatoren
  • Internationaal imago voor jouw klanten en partners
  • Behoud je huidige internationale nummer of ga voor een volledig nieuw telefoonnummer

Leer onze klanten én oplossingen beter kennen

Zij zijn al in de wolken over hun digitale transformatie, word jij de volgende?

Beheer jouw account op CloudHUB

Met dit zelfbeheer-portaal krijg je de sleutel tot ongekende controle over jouw communicatie, waardoor je moeiteloos en direct wijzigingen kunt aanbrengen en jouw bedrijf naar nieuwe hoogten kan stuwen.

Combineer en profiteer

Til jouw bedrijfscommunicatie tot het allerhoogste niveau door het combineren van onze oplossingen

Fix.

Internationale nummers

Vanaf

€5

/maand

Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte

Laat van je horen

Wil je meer weten?
Wie weet heeft iemand jouw vraag al gesteld!

Je kan eenvoudig een internationaal telefoonnummer aanvragen bij Intellinet. Afhankelijk van het land en de regelgeving, kan het aanvraagproces variëren. Intellinet zal je begeleiden bij het kiezen van het juiste nummer en het voltooien van de aanvraag.

Ja, in veel gevallen kan je jouw internationale telefoonnummer behouden, zelfs als je verhuist of uw bedrijf uitbreidt naar een ander land. Dit proces staat bekend als nummerportering of nummerbehoud. Intellinet zal je helpen bij het regelen van de overgang en het behouden van jouw bestaande nummer.

De kosten voor een internationaal telefoonnummer kunnen variëren afhankelijk van factoren zoals het land van herkomst, het type nummer (bijv. lokaal, toll-free), … maar begint bij Intellinet vanaf €5 per maand.

Internationale telefoonnummers kunnen worden geleverd met een scala aan functies en opties, waaronder gespreksroutering, voicemail, IVR (Interactive Voice Response), en meer. Je kan deze functies aanpassen aan jouw specifieke behoeften en bedrijfsprocessen. Neem contact op met Intellinet voor meer informatie over beschikbare functies.

Ja, er kunnen beperkingen en vereisten zijn afhankelijk van het land en de regelgeving. Sommige landen hebben specifieke voorschriften met betrekking tot de beschikbaarheid van internationale nummers of de tarieven voor internationale gesprekken. Het is belangrijk om de lokale regelgeving te controleren voordat je een internationaal nummer aanvraagt.

Klantenservice
How can we help?

+32 3 535 35 35

Maandag - Vrijdag, 8.00 - 18.00

sales@intellinet.be

Reactie binnen 24u