Intellinet

logo

FIX.

SIP Trunk Premium

Goedkoper bellen met een telefoonlijn via het internet? Say no more.

Met een SIP Trunk is jouw telefoonnummer klaar voor elke telefooncentrale, we noemen het dan ook niet voor niets een Smart Intellinet Product.

Samen veranderen we telecom.

Only benefits with
SIP Trunk Premium

Img
Img Img Img
Img Besparen
Img Vandaag
Img Kwaliteit
Img Beveiligd

Approved
and tested

Zij zijn al in de wolken over hun digitale transformatie, word jij de volgende?

Leer onze klanten én oplossingen beter kennen

Zij zijn al in de wolken over hun digitale transformatie, word jij de volgende?

Beheer jouw account op CloudHUB

Met dit zelfbeheer-portaal krijg je de sleutel tot ongekende controle over jouw communicatie, waardoor je moeiteloos en direct wijzigingen kunt aanbrengen en jouw bedrijf naar nieuwe hoogten kan stuwen.

Onze prijzen en combinaties

Til jouw bedrijfscommunicatie tot het allerhoogste niveau door het combineren van onze oplossingen

Fix.

SIP Trunk Premium

Vanaf

€12

/maand

GRATIS activatie t.w.v. €70

Geldig tot eind juni 2024

DATA.

Lightning Internet

-€2

/maand

Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte

Laat van je horen

Wil je meer weten?
Wie weet heeft iemand jouw vraag al gesteld!

Een SIP Trunk is een virtuele telefoonlijn die het mogelijk maakt om via internet te bellen in plaats van traditionele telefoonlijnen. Het maakt gebruik van het SIP (Session Initiation Protocol) om spraak- en andere communicatieservices te leveren over een IP-netwerk.

SIP Trunking biedt tal van voordelen, waaronder kostenbesparingen, schaalbaarheid, verbeterde bedrijfscontinuïteit, geavanceerde functies zoals nummerbehoud en lokale nummers, en naadloze integratie met Unified Communications-oplossingen.

In veel gevallen kan jouw bestaande telefooninfrastructuur compatibel worden gemaakt met SIP Trunking met behulp van een SIP-compatibele PBX of gateway. Intellinet geeft je advies over de compatibiliteit en eventuele vereiste wijzigingen.

Het aantal benodigde SIP Trunks hangt af van factoren zoals het aantal gelijktijdige gesprekken dat uw bedrijf voert en de bandbreedtevereisten voor spraakverkeer. Intellinet helpt je bij het bepalen van het optimale aantal trunks voor jouw specifieke behoeften.

Onze technische ondersteuningsteams staan klaar om u te begeleiden bij elke stap van het implementatieproces, van het evalueren van uw behoeften en het kiezen van het juiste plan tot het configureren van uw apparatuur en het testen van de verbindingen. We streven ernaar om een vlotte overgang naar SIP Trunking te garanderen en bieden voortdurende ondersteuning na de implementatie.

Klantenservice
How can we help?

+32 3 535 35 35

Maandag - Vrijdag, 8.00 - 18.00

sales@intellinet.be

Reactie binnen 24u