Intellinet

logo

AI BOT.

Fax 2 mail

Fax, dat is niet enkel offline op papier

Digitaliseer en ontvang jouw inkomende faxberichten in je favoriete mailbox als pdf-bestand.

Samen veranderen we telecom.

Bespaar op kosten en papier

Leer onze klanten én oplossingen beter kennen

Zij zijn al in de wolken over hun digitale transformatie, word jij de volgende?

Beheer jouw account op CloudHUB

Met dit zelfbeheer-portaal krijg je de sleutel tot ongekende controle over jouw communicatie, waardoor je moeiteloos en direct wijzigingen kunt aanbrengen en jouw bedrijf naar nieuwe hoogten kan stuwen.

Combineer en profiteer

Til jouw bedrijfscommunicatie tot het allerhoogste niveau door het

combineren van onze oplossingen.

AI BOTS.

Fax-2-Mail

Vanaf

€5

/maand

GRATIS activatie t.w.v. €50

Geldig tot eind juni 2024

FIX.

Smart PBX

-€2

/maand

FIX.

SIP Trunk

-€2

/maand

Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte

Laat van je horen

Wil je meer weten?
Wie weet heeft iemand jouw vraag al gesteld!

Fax-2-Mail is een service waarmee gebruikers faxberichten kunnen verzenden en ontvangen via e-mail. Wanneer een fax naar een specifiek telefoonnummer wordt gestuurd, wordt deze automatisch omgezet in een digitaal formaat en als bijlage naar een vooraf ingesteld e-mailadres gestuurd.

Fax-2-Mail biedt verschillende voordelen, waaronder gemakkelijke toegang tot faxberichten via e-mail, geen noodzaak voor een fysieke faxmachine, besparing op papier- en inktkosten, en de mogelijkheid om faxen te verzenden en te ontvangen vanaf elk apparaat met een internetverbinding.

Om Fax-2-Mail in te stellen voor uw bedrijf, kunt u zich aanmelden bij een serviceprovider die deze dienst aanbiedt. Na registratie ontvangt u een speciaal telefoonnummer dat is gekoppeld aan uw e-mailadres, waarna u faxen kunt verzenden en ontvangen via e-mail.

Ja, Fax-2-Mail zorgt voor een veilige verzending en ontvangst van faxberichten via e-mail. De faxberichten worden omgezet in een digitaal formaat en verzonden via een beveiligde verbinding, waardoor de privacy en vertrouwelijkheid van de inhoud worden gewaarborgd.

In veel gevallen kunt u uw bestaande faxnummer behouden bij het overschakelen naar Fax-2-Mail. Dit proces staat bekend als nummerportering en wordt ondersteund door de meeste Fax-2-Mail serviceproviders. Neem contact op Intellinet voor meer informatie over het behouden van uw bestaande faxnummer.

Klantenservice
How can we help?

+32 3 535 35 35

Maandag - Vrijdag, 8.00 - 18.00

sales@intellinet.be

Reactie binnen 24u