Intellinet

logo

VACATURES

Werken bij Intellinet

VoIP Support Engineer

Intellinet is een snel groeiende, zakelijke telecomoperator die bedrijven digitaal helpt transformeren op vlak van communicatie. Onze innovatieve telecomoplossingen zorgen ervoor dat bedrijven gebruik kunnen maken van optimale cloudtelefonie op hun hybride werkplek van morgen

Ons klantenbestand groeit (zowel in binnen- als buitenland) en dus kan ons team natuurlijk niet achter blijven. Daarom zijn we steeds op zoek naar medewerkers die zich kunnen vinden in onze filosofie: cloudoplossingen bieden die 100% ten dienste van onze zakelijke klanten staan

Ben je al vertrouwd met internettelefonie of heb je de drive om je hierin op korte tijd in te verdiepen? Dan is de vacature van VoIP Support Engineer zeker interessant voor jou!

Wat mag je van ons verwachten?

Je komt terecht in een jong, ambitieus en internationaal team dat niet alleen een passie voor telecom heeft, maar ook graag met z’n allen geniet van lekker eten. Een werkdag begint steeds met een kop koffie in het inspirerende office complex van Accentis te Lier. Heb je toch even nood aan een ontspannend momentje? Daag je collega’s uit voor een spelletje pingpong, pool of Xbox. 

De telecomsector is veel meer dan enkel telefoontoestellen en simkaarten, dagelijks kom je in aanraking met verschillende innovatieve systemen en technieken. Je krijgt de ruimte (en wordt ook aangemoedigd) om bij te leren en opleidingen te volgen om zo steeds op de hoogte te zijn van de nieuwste trends en ontwikkelingen in de sector. The cloud is the limit en dankzij de snelle groei van Intellinet bouw je ook mee aan het succes van het bedrijf, dat vele doorgroeimogelijkheden biedt. 

Voor wat, hoort wat, daarom bieden we je een competitief salarispakket met extra legale voordelen zoals een gsm, laptop, bedrijfswagen en maaltijdcheques.

Wat we van jouw verwachten

  • Remote support verlenen via ons ticketing systeem, telefonisch en via email.
  • Onze partners en klanten ondersteunen bij het opzetten van nieuwe systemen.
  • Ons sales team bijstaan met je technische kennis.
  • Mee onze eigen infrastructuur beheren en uitbouwen.
  • Heel sporadisch on-site interventies bij klanten uitvoeren

Jouw profiel

Interesse? Join us in the cloud!

Stuur je cv en motivatie waarom jij de geschikte kandidaat bent en wie weet word jij onze nieuwe collega!