fbpx

Wereldwijde kracht

Communicatie vormt het hart van iedere onderneming. Dankzij interconnecties met uitsluitend Tier1 partners kunnen wij als Europese telecom-operator onze klanten een ongeëvenaarde voice-ervaring aanbieden met een gegarandeerde uptime en kwaliteit.

Title Address Description
Belgium
Belgium
United Kingdom
United Kingdom
Denmark
Denmark
Italy
Italy
Morocco
Morocco
Portugal
Portugal
Amsterdam
Amsterdam, Netherlands
Rotterdam
Rotterdam, Netherlands
Alblasserdam
Alblasserdam, Netherlands
Antwerp
Antwerp, Belgium
Zaventem
Zaventem, Belgium
Frankfurt
Frankfurt, Germany
Ichkeul
Ichkeul Lake, Tunisia
Switzerland
Switzerland
Sofia
Sofia, Bulgaria
Ghana
Tema, Ghana
Luanda
Bairro Cazenga, Luanda, Angola
Karnataka
Bengaluru, Karnataka, India
New Delhi
New Delhi, Delhi, India
Hong Kong
Hong Kong
Singapore
Singapore
Melbourne
Melbourne VIC, Australia
New York
New York, NY, USA
Los Angeles
Los Angeles, CA, USA
San Francisco
San Francisco, CA, USA

Service provider geboren in de cloud

Intellinet is een betrouwbare, Europese telecom-operator met een BIPT-licentie op zak. Altijd en overal optimaal bereikbaar zijn met uw bedrijf, daar gaan we voor. Wij begrijpen dat telefonie en communicatie bedrijfskritische aspecten zijn binnen uw organisatie en garanderen de nodige continuïteit dankzij onze infrastructuur die geo-redundant staat opgesteld over verschillende Europese landen. Onze interconnecties met Tier1 netwerk-partners vervolledigen het plaatje, waardoor we over één van de meest stabiele netwerken beschikken en u een ongeëvenaarde voice ervaring aanbieden met een gegarandeerde uptime.

In de oceaan van telecomproviders willen wij het verschil maken dankzij onze kwaliteit, service en persoonlijke aanpak met maar één doelstelling: een digitale transformatie die zorgt voor meer efficiëntie en een verbeterd klantencontact.

Modern workplace as a service

Een bedrijf kan niet draaien zonder communicatie, maar het is onze taak om u hiervan zoveel mogelijk te ontzorgen en zaken te automatiseren, zodat iedere medewerker er optimaal gebruik van kan maken.

Het inrichten van de moderne werkplek van morgen op gebied van communicatie, dat is wat wij voor ieder bedrijf willen betekenen. Hierbij is alles geïntegreerd, connected en unified zodat bedrijven al hun communicatiekanalen kunnen opstellen en beheren in één gecentraliseerd systeem. Door het bundelen van technologieën kunnen ze elkaar aanvullen en intelligenter maken.

De eerste programmeerbare, Europese telecom-operator

We bieden bewust geen all-in pakketten aan, omdat we van mening zijn dat je hiermee geen échte oplossing biedt. Op deze manier voorkomen we ook overkill aan kosten of features die geen meerwaarde bieden voor jouw telecomoplossing. Dankzij onze custom building blocks bouwen we een persoonlijke cloudoplossing zodat we alle problemen die jouw bedrijf ondervindt, kunnen elimineren. De beschikbaarheid van API’s houdt in dat we zelfs innovatieve oplossingen op maat kunnen bouwen.

Slimme end-to-end implementatie

Ons technisch team ontzorgt uw bedrijf volledig en begeleid u tot een vlotte en efficiënte projectafhandeling.  Onze systemen berusten op twee peilers: smart en zero touch. Alle provisioning en beheer verloopt via de cloud waardoor we bij problemen meteen zien waar het probleem zich nu net voordoet. Hierdoor kan jouw bedrijf ook sneller van onze diensten gebruik maken en hoeft een technisch team niet ter plaatse komen bij installaties of aanpassingen. We trekken dit principe door op alle niveaus: we proberen het hele systeem zo simpel mogelijk te houden, zowel voor u en uw bedrijf, als voor onszelf.

Wij verdelen onze oplossingen via lokale gecertificeerde ICT-partners. Samen zorgen we voor een totaaloplossing voor jouw bedrijfscommunicatie en kunnen we unified communication oplossingen aanbieden met de strengste SLA’s. Op deze manier onderhouden we een zeer persoonlijke relatie en kunt u als eindklant steeds rekenen op de beste kwaliteit en service.

Of we dit allemaal kunnen waarmaken? Vraag dat maar aan onze duizenden klanten die we dagelijks met succes kunnen verder helpen.

Voor welke clouddiensten kan je bij Intellinet terecht?

Onze kijk op telecommunicatie is erg recht door zee: ze moet voor 100% ten dienste staan van uw échte corebusiness. Daarom zijn al onze processen daarop gericht:

Get in touch

We kunnen hierboven natuurlijk niet zomaar schrijven over een persoonlijke aanpak en het dan niet voorzien. Hieronder kan je rechtstreeks een (video)call inplannen met de verantwoordelijke van elke afdeling.