Intellinet

logo

OVER ONS

Service provider geboren in de cloud

Intellinet is een betrouwbare, Europese telecom-operator met een BIPT-licentie op zak. Altijd en overal optimaal bereikbaar zijn met uw bedrijf, daar gaan we voor. Wij begrijpen dat telefonie en communicatie bedrijfskritische aspecten zijn binnen uw organisatie en garanderen de nodige continuïteit dankzij onze infrastructuur die geo-redundant staat opgesteld over verschillende Europese landen. Onze interconnecties met Tier1 netwerk-partners vervolledigen het plaatje, waardoor we over één van de meest stabiele netwerken beschikken en u een ongeëvenaarde voice ervaring aanbieden met een gegarandeerde uptime.

 

In de oceaan van telecomproviders willen wij het verschil maken dankzij onze kwaliteit, service en persoonlijke aanpak met maar één doelstelling: een digitale transformatie die zorgt voor meer efficiëntie en een verbeterd klantencontact.

Samen veranderen we telecom.

Samen een blik terug in de tijd

De eerste programmeerbare, Europese telecom-operator

We bieden bewust geen all-in pakketten aan, omdat we van mening zijn dat je hiermee geen échte oplossing biedt. Op deze manier voorkomen we ook overkill aan kosten of features die geen meerwaarde bieden voor jouw telecomoplossing. Dankzij onze custom building blocks bouwen we een persoonlijke cloudoplossing zodat we alle problemen die jouw bedrijf ondervindt, kunnen elimineren. De beschikbaarheid van API’s houdt in dat we zelfs innovatieve oplossingen op maat kunnen bouwen.

Onze werking

Bij Intellinet krijgt iedereen de kans om te schitteren! Bij ons draait het om teamwork en een gezonde dosis autonomie. We geloven in open communicatie, waarbij ieders stem telt. We omarmen verandering als een spannend avontuur en laten we ruimte voor creativiteit en groei. Bovendien zetten we ons actief in voor duurzaamheid, met initiatieven die ons helpen om de wereld een beetje groener te maken. Dus kom erbij en laat je inspireren door onze levendige bedrijfscultuur!

Leer onze klanten én oplossingen beter kennen

Zij zijn al in de wolken over hun digitale transformatie, word jij de volgende?

Let’s have a digital coffee

We kunnen natuurlijk niet zomaar schrijven over een persoonlijke aanpak en het dan niet voorzien. Plan hier je (video)call met één van onze cloudexperts.

Klantenservice
How can we help?

+32 3 535 35 35

Maandag - Vrijdag, 8.00 - 18.00

sales@intellinet.be

Reactie binnen 24u