fbpx
Vormt je huidige telefoniesysteem een last voor de vlotte werking van je groepspraktijk?
March 6, 2018

Stroomlijn je telefonie, ga voor flexibiliteit en bespaar tot 70% op je telefoonkosten

Als huisarts, kinesist of tandarts moet je continu bereikbaar zijn. In een groepspraktijk niet alleen voor je patiënten, maar ook voor je collega’s. Met internettelefonie ben je niet meer gebonden aan de beperkingen van vaste telefonie, win je flexibiliteit en bespaar je drastisch op je telefoonkosten. Dankzij de vele mogelijkheden van VoIP wordt je telefoniesysteem dé drijvende motor van een moderne, vereenvoudigde workflow van je groepspraktijk.

Aankoop- en installatiekosten vaste centrale valt weg

Met VoIP- of internettelefonie hoef je als groepspraktijk niet te investeren in een eigen, vaste telefooncentrale. Je VoIP-centrale werkt volledig online in de cloud. Zo vallen de aankoop- en installatiekosten van een vaste centrale weg en hoef je ook geen rekening meer te houden met onverwachte kosten zoals herstellingen en een eventuele vervanging. Het enige dat je nodig hebt om te beginnen bellen met een VoIP-centrale: nieuwe toestellen.

Gemakkelijk doorverbinden naar vast en mobiel

Binnenkomende oproepen van patiënten verbinden jij of je onthaalmedewerker met 1 toets door naar de juiste dokter. Is die op huisbezoek? Dan schakelt de centrale automatisch door naar het gsm-nummer dat aan het vaste nummer van de dokter gekoppeld is. In het weekend laat je je lijn doorschakelen naar de wachtdienst.

U belt via gsm, maar patiënt ziet enkel het vaste nummer

Wil een dokter een patiënt terugbellen vanop zijn of haar gsm? Dan belt hij of zij naar de online telefooncentrale, die de patiënt automatisch opbelt. De centrale stuurt het vaste nummer van je groepspraktijk mee. Zo blijven de gsm-nummers van jou en je collega’s altijd privé.

Sms sturen voor afspraakbevestiging

Mensen die niet komen opdagen op hun afspraak, het is helaas geen unicum. Om te voorkomen dat patiënten een afspraak vergeten, kan je een reminder-sms versturen. Meer nog, we maken het mogelijk dat de ontvanger terug kan sms’en. Die sms’jes komen niet storend binnen op je smartphone, maar wel mooi gelogd in een webportaal of via het email-adres van het onthaal. Intellinet biedt speciale tools (API’s) waarmee onze sms-over-IP dienst gekoppeld kan worden aan het softwarepakket waarmee je werkt.

Koppeling van parlofoon

En komt er een patiënt na de gewone openingsuren op consultatie? De parlofoon aan de voordeur kan je koppelen aan elk telefoontoestel. Zo kan je collega met spreekuur in zijn of haar praktijkruimte eerst even met de persoon aan de voordeur praten.

Gsm’s als back-up voor je vaste telefoons

Is er een stroompanne of een storing op het netwerk? Ook dan mag geen enkele oproep verloren gaan. Patiënten die naar je praktijk bellen, worden dan automatisch doorgeschakeld naar de gsm’s van de dokters. Lees hier waarom de artsen van Dokters Plus uit Bilzen de overstap zetten naar internettelefonie

Bespaar meer dan 70% op je telefoonfactuur

Stap je met je groepspraktijk van vaste telefonie over naar internettelefonie? Dan betaal je minimaal 70% minder op je telefoonfactuur.

  • Tot 70% goedkopere beltarieven
  • 1 abonnement met lagere abonnementskosten dan traditionele operatoren
  • Geen fysieke telefooncentrale

Wil je de investering in internettelefonie spreiden? Dat kan. Dan nemen we de kosten op in je maandelijkse abonnement.

Tot 70% besparen op je telefoonkosten en je groepspraktijk altijd bereikbaar maken voor je patiënten?

Neem contact met ons op.