Intellinet

logo

Het partnercentric model

De partner is koning bij Intellinet

Bedrijven vinden meer en meer hun weg naar de cloud. Het belang hiervan is in deze tijd van thuiswerken ook nog maar eens benadrukt. Een van de voordelen van cloudoplossingen is dat alles kan geconfigureerd worden vanop afstand, maar is dit ook wel voordelig voor de persoonlijke relatie die je probeert op te bouwen met je klant? Om deze relatie te versterken en het toch zo persoonlijk mogelijk te houden, werkt Intellinet nauw samen met kwalitatieve partners/resellers dankzij hun partnercentric model.

De moderne werkplek van morgen

Het takenpakket van ICT-bedrijven is veranderd. Nog meer dan vroeger hebben ze een belangrijke rol te vervullen bij het inrichten van de communicatie binnen de moderne werkplek van morgen. Dit heeft alles te maken met de snelheid waarmee (telecom)technologieën evolueren. Bedrijven krijgen het steeds moeilijker om dit alles te volgen en doen daarom steeds vaker beroep op hun ICT-leverancier.

 

Veel ondernemingen zijn ondertussen overgeschakeld van traditionele telefonie naar VoIP-gebaseerde systemen die mits de juiste inrichting intelligentie toevoegen en vaak voorkomende problemen of beperkingen oplossen. Dit kunnen we natuurlijk alleen maar toejuichen, want de moderne werkplek heeft nood aan intelligente telefonie om zo potentiële klanten op de meest efficiënte manier verder te helpen.

 

Maar maken bedrijven wel op de juiste manier gebruik van deze systemen? Werken deze cloudoplossingen alle problemen weg of betalen zij voor features die ze helemaal niet nodig hebben? Volgens ons is elk bedrijfsprofiel anders en kan je dus niet met 1 pakket iedereen verder helpen. Om een zo correct mogelijke oplossing aan te bieden, maken we gebruik van custom building blocks waardoor ondernemingen alle features kunnen kiezen die ze écht nodig hebben en overkill kunnen voorkomen.

Een reseller is geen speelbal

Omdat bedrijven een persoonlijke en directe service verdienen, focussen we ons op kwalitatieve partners die onze filosofie delen. Om deze kwaliteit te behouden bieden we onze resellers de mogelijkheid om hoogwaardige unified communication oplossingen met de strengste SLA’s te verkopen aan hun klanten.

 

Als partner is er niets zo frustrerend als een speelbal te worden tussen de operator en de eindklant. Daarom willen we samenwerken met onze partners, we willen ons focussen op het co-creëren van de juiste oplossing voor de klant. Als service provider investeren wij continu in ons netwerk, onze infrastructuur en end-user toepassingen of features.

 

Bedrijven die op zoek zijn naar cloudoplossingen hebben na 15 minuten surfen op het internet al een hele berg aan informatie verzameld, maar de kans is heel klein dat ze met enkel online zoekwerk de juiste oplossing zullen vinden. Er is advies nodig over de type oplossing, de techniciteiten zoals de inrichting van de call flows, zijn videocalls van toepassing, … Kortom, via onze resellers willen wij samen zoeken naar de ideale oplossing voor de moderne werkplek van morgen.

Unified communications

We hebben het al gehad over het zoeken naar dé geschikte cloudoplossing. Als Intellinet zijnde willen we een meerwaarde bieden voor onze partners. Samen voorzien we bedrijven van 1 aanspreekpunt voor alles wat telefonie betreft (SIP TrunkingTeams Direct RoutingCloud PBX, …), voor al zijn vestigingen over heel Europa. Dankzij onze redundante systemen die staan opgesteld over verschillende Europese landen, beschikken wij over één van de meest stabiele netwerken. Op deze manier kan je als partner steeds vertrouwen op onze telecomstructuur, zodat jij je volledig kan focussen op het onderhouden en verbeteren van de relatie met de klant.

 

Voor Intellinet ben jij het eerste contact met de klant, waardoor we jou dan ook beschouwen als essentieel bij de co-creatie naar de juiste cloudoplossing. Het resultaat? Een win-win-win. Onze gezamenlijke klanten krijgen de best mogelijke service en wij kunnen vertrouwen op een lokale partner die door het vuur gaat als het moet. En jij krijgt rugdekking van een krachtige internationale speler. Met forse, recurente incentives.

Samen bieden we gepersonaliseerde cloudoplossingen voor de moderne werkplek van morgen.
Meer weten over het partnercentric model? Bekijk zeker ons Partner programma eens en vraag onze brochure aan.