Intellinet

logo

Intellinet gecertificeerd door 3CX, marktleider in telefonie software

Belgische bedrijven profiteren van end-to-end telefonieoplossing dankzij nieuw partnership

3CX, ontwikkelaar van het vooruitstrevende, op software gebaseerde Unified Communications System certificeert het Belgische bedrijf Intellinet als nieuwe SIP Trunk-provider voor 3CX.

Belgische bedrijven verlaten één voor één het dure en rigide telefoniesysteem via de klassieke ISDN-lijn. Ze ruilen hun fysieke telefooncentrale voor telefonie software die hen naar het tijdperk van flexibele en goedkopere internettelefonie of VoIP brengt. 3CX, internationale marktleider betreffende digitale telefooncentrales selecteerde Intellinet als nieuwe, kwaliteitsvolle sip trunk-operator voor België waardoor bedrijven hier van een nog ruimer aanbod aan VoIP kunnen genieten.

 

De innovatieve software van 3CX biedt bedrijven over de hele wereld de mogelijkheid om enorme kostenbesparingen te realiseren op hun telco-rekeningen, terwijl ze hun communicatie efficiënter en gestroomlijnder maken. De software van 3CX kan worden ingezet op Windows, Linux of in de cloud en de PBX staat bekend om zijn eenvoudige installatie, beheer en gebruik. Intellinet biedt verschillende communicatieoplossingen in de cloud, maar kan ook puur als SIP-trunkaanbieder worden gebruikt. De laatste optie past in de samenwerking met 3CX.

 

Met de succesvolle afronding van de 3CX-interop-test is Intellinet nu beschikbaar voor Belgische 3CX-klanten om te kiezen als hun SIP Trunk-aanbieder van keuze, waardoor bedrijven kunnen genieten van een snelle, betrouwbare en flexibele end-to-end-oplossing.

 

Sebastian Balan, 3CX Area Sales Manager – BeNeLux, Oost-Europa, Frankrijk, Italië: “We zijn verheugd dat we de interoperabiliteitstests tussen Intellinet en 3CX met succes hebben voltooid. Intellinet is een ervaren SIP Trunk-provider die 3CX-partners en klanten superieure kwaliteit en service kan bieden. De oplossing bestaande uit Intellinet en 3CX biedt een flexibele, betaalbare en betrouwbare IP-telefonieoplossing voor onze Belgische klanten.”

 

Rahul Malik, zaakvoerder Intellinet: “We zien in ons partnership met 3CX een grote win-win voor de bedrijfswereld. We kunnen vandaag elke onderneming met een vraag naar VoIP verder helpen met een end-to-end oplossing. ICT-integratoren kunnen rekenen op een goede ondersteuning en zijn bij ons zeker van de nodige garanties naar gesprekskwaliteit, continuïteit en veiligheid toe.”