Intellinet

logo

Internettelefonie doet scholen duizenden euro’s besparen

Als school móét je constant bereikbaar zijn via de telefoon.

Voor de ouders van je leerlingen, voor je leerkrachten, voor collega’s van andere scholen … Vaste telefonie heeft zijn beperkingen. Je betaalt abonnementskosten per nummer, ’s morgens moeten ouders soms enkele keren terugbellen omdat de lijn constant bezet is, voicemail is zowat het enige wat je medewerkers toelaat om niet continu de telefoon op te nemen … En zo zijn er nog. Je oplossing? Internettelefonie.

Één telefooncentrale, enorme flexibiliteit

VoIP- of internettelefonie heeft meer voordelen dan je denkt. Het begint bij je telefooncentrale. Met vaste telefonie heb je er 1 per vestiging of school nodig. Gevolg: ook 1 contactnummer per school. Met internettelefonie kies je voor 1 telefooncentrale. Daarmee verbind je alle vestigingen van je school of scholen van je scholengroep. Je sluit er zoveel telefoontoestellen op aan als je maar wilt.

Meer ademruimte voor je secretariaat

Je kent het wel: hét piekmoment tussen 8 en 10 uur ’s morgens wanneer alle afwezigen en zieken naar school bellen. Met internettelefonie kunnen ouders naar een specifiek nummer bellen waarop ze een boodschap kunnen inspreken. Je centrale neemt elke boodschap op een mp3-bestandje op. Handig om via je pc of laptop te beluisteren. En wil een ouder toch iemand van het secretariaat spreken? Dan kiest hij of zij daarvoor in het keuzemenu.

Eenvoudige gespreksopnames en gratis bellen

Heb je een conflict met ouders of moeten je leerlingenbegeleiders een gevoelig dossier met het CLB bespreken? Belangrijke telefoontjes neem je met 1 simpele druk op de toets op. En laat je medewerkers op hun eigen telefoonrekening besparen. Vanuit elk schoollokaal en zelfs van thuis uit loggen ze in op je telefooncentrale en bellen ze alsof ze je via een toestel van school bellen. Thuiswerken wordt zo een pak gemakkelijker en professioneler.

Vergaderen? Via Skype for Business ook met externen

Een moment zoeken waarop iedereen die aan een meeting moet deelnemen op school is? Soms is dat een echte hel. Internettelefonie of VoIP integreert Skype for Business waardoor je niet enkel met je collega’s, maar met externen kan vergaderen vanachter je laptop of pc, waar je ook bent. Je deelt je scherm met de andere deelnemers, bekijkt samen presentaties en verslagen, integreert je meetings in de agenda van je e-mailprogramma… Je voordelige academic license bij Skype krijgt er heel wat voordelen bij.

IJzersterke servicegarantie

Intellinet biedt ook een ijzersterke servicelevelagreement(SLA). En zijn er ooit problemen? Dan garanderen we je dat we bliksemsnel reageren en het probleem binnen de kortste keren oplossen.

Bespaar duizenden euro’s

Met internettelefonie bespaar je al snel duizenden euro’s per jaar. Net zoals middelbare school BenedictusPoort in Gent . We zetten je besparingen even op een rijtje:

  • Je betaalt maar 1 abonnement in plaats van een abonnement per lijn.
  • Je belt tot 70% goedkoper.
  • Je hoeft je telefoniesysteem nooit meer te vernieuwen.
  • Je hoeft geen aparte onderhouds-, update- of herstellingskosten meer op te hoesten. Dat zit allemaal in je abonnement.
  • Je kunt je investeringskosten ook spreiden en opnemen in je abonnement.