fbpx

Service provider geboren in de cloud

Intellinet is een Europese Pure-VoIP operator die zakelijke telefonie aanbiedt vanuit de cloud aan uiterst voordelige prijzen en een éénvoudige prijzenstructuur. Onze diensten worden aangeboden vanuit carrier-grade systemen die redundant staan opgesteld in verschillende Europese landen waardoor wij over één van de meest stabiele netwerken beschikken. Dankzij interconnecties met uitsluitend Tier1 partners kunnen wij onze klanten een ongeëvenaarde voice-ervaring aanbieden met een gegarandeerde uptime en kwaliteit.

Uw mensen zijn de motor van uw bedrijf – dat lijdt geen twijfel. Maar telecom is hun benzine en hun smeermiddel. Uw medewerkers vertrouwen immers op vlekkeloze telefoongesprekken, altijd en overal. De VoIP diensten van Intellinet maken dit mogelijk.

Het goede nieuws? Professionele en krachtige telefonie hoeft écht geen bergen geld te kosten. Integendeel: dankzij internet telefonie dalen uw gesprekskosten onmiddellijk. Zo belt u morgen al goedkoper én met meer functionaliteiten.

Intellinet is een betrouwbare partner voor uw overstap naar VoIP. We hebben een BIPT-licentie (licentienummer 3690) en worden elke dag door duizenden klanten op de proef gesteld. Met succes.

 

Missie

We willen uw bedrijf de beste telecomoplossing geven voor uw noden. Daarom is het cruciaal dat wij het stuur van uw project in handen nemen en zorgen voor:

 • Vlotte en efficiënte projectafhandeling zodat uw bedrijf altijd voor 100% operationeel blijft. Daarvoor werkten we heldere methodologieën uit.
 • Uitstekend getrainde en bekwame medewerkers, resellers en franchisenemers, die uw project van A tot Z begeleiden.
 • Medewerkers met een can-do mentaliteit, die graag een stapje verder gaan om uw vragen op te lossen. Daarvoor belonen we hen graag met prestatievergoedingen en een fijne werkomgeving.

Visie

Onze kijk op telecommunicatie is erg recht door zee: ze moet voor 100% ten dienste staan van uw échte corebusiness. Daarom zijn al onze processen daarop gericht:

 • PortfolioAl onze producten en diensten mikken op maximale flexibiliteit, efficiëntie en productiviteit voor uw medewerkers. Ze zijn eenvoudig te begrijpen en gemakkelijk in gebruik.
 • PartnersWe werken uitsluitend met betrouwbare en ervaren lokale partners. Zij leren uw business grondig kennen en kunnen u zo proactief advies geven.
 • PeopleUw service wordt geleverd door onze mensen. Daarom leiden we hen op en motiveren we hen met een inspirerende en boeiende plaats om te werken.
 • ProductiviteitIntellinet is een efficiënte en flexibele organisatie. We zijn soepel genoeg om snel in te spelen op uw veranderende noden.
 • ProfitNatuurlijk mikken we op winst en meerwaarde voor de aandeelhouders. Maar pas nadat we onze verantwoordelijkheden ten aanzien van klanten nagekomen zijn.

Waarden

We waken erover dat we onszelf niet verliezen in onze ijver om uw projecten te realiseren. Als u kiest voor Intellinet, kiest u ook altijd voor:

 • VakmanschapWe houden van telecom. Die passie motiveert ons om het elke dag nog beter te doen.
 • IntegriteitEerlijke en correcte afspraken, openheid en directe antwoorden, daar houden we van. Alleen zo blijven relaties op lange termijn bestaan.
 • EngagementWe komen onze afspraken na en boeken de resultaten die we beloven. Financiële afspraken zijn altijd helder.
 • SamenwerkingWe geloven dat we samen sterker zijn. Daarom positioneren we ons als uw partner, en niet zomaar als een leverancier.

Maak kennis met de service van Intellinet.

Wij maken uw beste VOIP oplossing

Hoe wilt u graag werken? Grote kans dat wij mogelijkheden kunnen bieden om uw doelen te bereiken.
Welke precies, daar adviseert Intellinet u graag over.

Klantenservice

Wat kunnen we voor u doen?

+32 3 535 35 35

Maandag - Vrijdag, 8.00 - 18.00

Stuur een e-mail

Reactie binnen 24 uur

Chat

Chat met ons

Telecom
audit
x

Gratis telecom audit aanvragen

Ja ik wil graag een gratis telecom audit en u mag mij geheel vrijblijvend contacteren:

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input