Intellinet

logo

Intellinet en Alcatel-Lucent Enterprise Rainbow: een nieuwe dimensie in communicatie

Intellinet, een toonaangevende telecomoperator, heeft met succes hun SIP Trunks gecertificeerd in samenwerking met Alactel-Lucent Enterprise’s Rainbow, het meest geavanceerde communicatieplatform. Deze samenwerking opent de deuren naar een nieuwe wereld van naadloze connectiviteit en moderne communicatie, als een stralende regenboog die de horizon verlicht. Distributeurs en verdelers kunnen nu hun klanten een complete en moderne communicatie-ervaring bieden, waardoor ze zich onderscheiden in de markt.

De certificering volgt op uitgebreide tests en technische evaluaties, waaruit bleek dat Intellinet’s SIP Trunks naadloos samenwerken met ALE’s Rainbow, waardoor zakelijke gebruikers verzekerd zijn van de beste gebruikerservaring.

Een spectrum van features

ALE Rainbow biedt een uitgebreide set aan collaboratie-functies die de bedrijfsefficiëntie naar een hoger niveau tillen. Van interne gesprekken en videoconferenties tot naadloze chat en bestandsdeling in collaboratieruimtes, dit platform heeft het allemaal. Dankzij de koppeling met de telefonie-diensten van Intellinet, wordt deze ook omgetoverd tot een volwaardige telefooncentrale zonder ruis of haperingen, alleen naadloze verbindingen.

Eenvoudige provisioning en oplevering

Distributeurs en verdelers van ALE Rainbow kunnen nu SIP Trunks van Intellinet met kleurrijk gemak activeren. Dit betekent minder administratieve rompslomp en snellere service voor klanten. De tijdrovende processen zijn verleden tijd, waardoor distributeurs en verdelers zich kunnen concentreren op wat echt belangrijk is: het razendsnel leveren van hoogwaardige communicatieoplossingen aan klanten.

Matthias van der Vlies, CTO van Intellinet: “We zijn verheugd om onze klanten en verdelers een geavanceerde en gebruiksvriendelijke oplossing te bieden. Onze SIP Trunks fungeren als de telefoonlijnen van het Rainbow-platform. Dit betekent dat bedrijven kunnen vertrouwen een betrouwbare koppeling van hun telefoonnummers en kunnen rekenen op de nodige capaciteit met carrier-grade kwaliteit die nodig zijn voor bedrijfskritische communicatie. Via onze gebruiksvriendelijke webportalen krijgt de klant of ICT-beheerder overigens volledige controle over hun telefonie.

Andreas Proefrock, Vice President Business Development Operators & Service Providers  bij ALE: “De certificering van de SIP Trunks van Intellinet met Rainbow zijn een mijlpaal. Deze samenwerking versterkt ons ecosysteem en opent nieuwe mogelijkheden voor onze klanten. We zijn ervan overtuigd dat dit een win-win is voor iedereen.

Met deze certificering zetten Intellinet en Alcatel-Lucent Enterprise een nieuwe standaard voor communicatieoplossingen. We kijken ernaar uit om onze distributeurs en klanten te ondersteunen bij hun digitale transformatie.

Voor meer informatie kan je altijd terecht op https://www.al-enterprise.com/en/rainbow of op onze SIP Trunk pagina.

Misschien ook interessant voor jou?