Intellinet

logo

Videotestimonial: IT-dienstverlener Nexu

“Dankzij partnership kunnen we specifieke VOIP oplossing bieden voor elk type klant”

Steeds meer bedrijven ontdekken de vele voordelen van VOIP of internettelefonie. Niet alleen de drastische besparing op telefoniekosten, maar ook de grote flexibiliteit en nieuwe mogelijkheden van cloudtelefonie spreken aan. Bedrijfsleiders kloppen met hun vraag naar VOIP steeds vaker aan bij IT-consulenten.

Nexu is een IT-consultant met een ruim aanbod aan services voor kleine zelfstandigen tot grote KMO’s. Om het service-aanbod uit te breiden naar internettelefonie zocht zaakvoerder Jelle Geerts een betrouwbare partner. Vanaf 2014 sloegen Intellinet en Nexu de handen in elkaar. In de video getuigt Jelle Geerts over de voordelen van die samenwerking.

• Intellinet is een one-stop-shop. Ze bieden een waaier aan innovatieve communicatieoplossingen gebaseerd op VOIP, waardoor Nexu niet bij verschillende partijen terecht moet. Er is voor elke type klant wel een specifieke oplossing beschikbaar.

• Doordat Intellinet enkel werkt met Tier1 operatoren en gestroomlijnde procedures is de kwaliteit voor Nexu steeds verzekerd. Bovendien is Intellinet een partner met geo-redundante infrastructuur en een operator die de nodige aandacht besteed aan zaken zoals security. Hierdoor kan Nexu haar klantentevredenheid blijven handhaven.

• Nexu kan rekenen op een dedicated partner manager die alle commerciële vragen opvolgt. Anderzijds is er een directe lijn voor technische vragen. Ook is er een online platform waarin alles vanop afstand zeer vlot, snel en overzichtelijk op te volgen is.

• Intellinet biedt een helder en transparant commissiesysteem. Via een online platform worden de recurrente commissies automatisch opgevolgd waardoor er geen administratieve taken verricht moeten worden.

Ook interesse om onze partner te worden? Contacteer ons vrijblijvend.

Misschien ook interessant voor jou?